Поредното издание на едно от най-кокетните театрални събития у нас – фестивала на моноспектаклите “София Моно 2020”, ще се случи и тази година и то за десети път в историята си. От 18 до 30 юни 2020 г. паркът на Военна Академия “Г. С. Раковски” отново ще посрещне феновете на театъра под открито небе.

На сцената му по традиция ще гледаме едни от най-прекрасните, смислени и стойности театрални постановки – моноспектакли и малки театрални форми. В избраните спектакли, публиката ще се наслади на майсторството на едни от най-добрите ни актьори, сред които Мариус Куркински, Камен Донев, Захари Бахаров, Виктор Калев, Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев, Сашо Кадиев и други.

Летящ старт на събитието (на 18 юни) ще даде пеещият актьор, музикант, всестранен талант и любимец на публиката – Стефан Вълдобрев. Той, заедно с колегите си от Обичайните заподозрени – Иван Лечев и Мирослав Иванов, ще представят вълшебен, аскустичен концерт – “Три китари в парка”.


Тази година в рамките на “София Моно 2020” ще се радваме и на премиерата на моноспектакъла на Кръстьо Лафазанов – “Пълнолудие” (на 28 юни). В него актьорът представя свои любими образи от лафторските спектакли – „За идиотите, които се набиват в очи“, „Интимни беседи по онзи въпрос“, „Пълнолудие“ и други.

В последната вечер на събитието (на 30 юни), ще се посмеем с постановката на режисьора Теди Москов “Аз обичам, ти обичаш, тя обича”спектакъл от афиша на Малък градски театър “Зад канала”.

Десетото издание на “София Моно 2020” от 18 до 30 юни се организира от продуцентска къща “Артишок”, а при проведжането му ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу Ковид-19. Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г..

Билетите за спектаклите в програмата на “София Моно 2020” са вече в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им ще бъде от 10 до 40 лв. според датата и мястото. Могат да се закупят още бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore.

Спектаклите са с начален час 21:00 ч.

Вижте ПЪЛНАТА ПРОГРАМА на “София Моно 2020”:

18 юни – “Три китари в парка” – акустичен концерт с участието на Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов
20 юни – “Черното пиле” – моноспектакъл на Мариус Куркинси
21 юни – “Чамкория” – моноспектакъл с участието на Захари Бахаров, реж.Явор Гърдев
22 юни – “Аз, досадникът” – моноспектакъл сМариан Бачев и Сашо Кадиев
24 юни – “Възгледите на един учител за Народното творчество” – моноспектакъл на Камен Донев
25 юни – “Възгледите на един учител за всеобщата просвета” – моноспектакъл на Камен Донев
26 юни – “Грамофонът” – моноспектакъл на Виктор Калев
27 юни – “Мариус 50” – сборен моноспектакъл на Мариус Куркински
28 юни – “Пълнолудие” – моноспектакъл на Кръстю Лафазанов – премиера
29 юни – “Стриптийз покер” – моноспектакъл с Герасим Георгиев -Геро, Малин Кръстев и други. Постановка на Малък градски театър “Зад канала”
30 юни – “Аз обичам, ти обичаш, тя обича” – режисьор Теди Москов. Постановка на Малък градски театър “Зад канала”
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *