От началото на тази година, пред българския музикален бизнес се разкриват нови хоризонти, и то с отворени врати към цял свят. На родна територия стъпи музикалният LinkedIn или с други думи - социалната мрежа за професионалисти, но не от всяка дейност (както е в LinkedIn), а единствено и концентрирано в областта на музиката.

Наименованието на социалната платформа за музикален бизнес в целия свят е Music2Deal и притежава повече от 10 000 членове от над 35 държави (Италия, Русия, Англия, САЩ, Полша, Израел, Китай, Португалия, Мексико, Испания, Латинска Америка, Гърция и много други).

От началото на тази година, социалната мрежа стъпи и на българския пазар, като представители за родната страна и за Румъния са продуцентско-издателската и промоутърска компания Select Music Media, с която вече има официален подписан договор.


С появата на Music2Deal се разширяват възможностите за родния музикален бизнес с поле на изява в целия свят. В платформата се свързват един с друг само професионалисти, като членове са редица известни имена като Чарлз Фоскет – продуцент на Пол Макартни и Ким Уайлд; Стюарт Епс – продуцент на Led Zeppelin, Елтън Джон, Крис Риа; Силвия Бел – мениджър на Лени Кравиц, Джордж Майкъл, Rolling Stones…

Това са само част от авторитетите в социалната платформа за музикален бизнес Music2Deal, с които и с ред други имена могат да се контактуват български продуценти, мениджъри, дистрибутори, певци, композитори, музикални компании, магазини и школи и всеки, който е свързан с музикалния бизнес у нас.

Комуникацията става на принципа на безплатно регистриран профил (като в повечето социални мрежи). Подборът на българските участници в платформата ще е много внимателен и селективен, като ще бъдат приемани акаунтите само на тези, които доказват високо качество и професионализъм.

Music2Deal е така устроена, че всеки търсещ или предлагащ музикален продукт, може да се свързва конкретно с този, който му е необходим. Ето какво казва продуцентът на Led Zeppelin – Стюарт Епс за платформата:

„Music2Deal е фантастичен инструмент и чудотворна система, която определено помага за реализация в музиката, която упражняваш и с която правиш бизнес. Аз съм много за Music2Deal. Мисля, че е брилянтна социална мрежа.”

Разгледайте Music2Deal на адрес www.music2deal.com
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *