По вълнуващ начин Телевизия ММ ознаменува своя 20-годишен юбилей с грандиозен концерт в Зала 1 на НДК. Близо 30 от най-големите звезди на българската музика изпълниха някои от най-знаменитите си хитове, които зрителите помнят от ефира на телевизията.

Графа, Стенли, Ъпсурт, Ирина Флорин, Д2, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, Дичо, DJane Monique, Сантра, Спенс, Светльо & The Legends, Тони, Анимационерите, Уикеда, Джанго Зе, Паникан Уайаскър, Babyface Clan, Йоанна Захариева, Дара Екимова, Остава, P.I.F, Стоян и Виктор, Миро Гечев & Jacob Chrichlow, Jeremy? и Ирра зарадваха стотиците фенове, които пяха неуморно с тях през цялото време. Изключително добре се представиха и победителите от Фейсбук кампанията „Новите 3 на ММ“ Nu Ance, Mирян Костадинов и Митко Петров.

Новата най-гореща банда на България Jeremy? пък избраха да представят официално новия си сингъл „King Kong“ за първи път именно на концерта на ММ.


mm-2

Те бяха представени от лицата, познати от ефира на ММ – Руми, Роро, Стоян Михалев, Кико, Ася, Жоро Манчев, Гути, Алекс, Лъчо, Мартен Роберто, Ива Екимова и Наталия, които пресътвориха и на сцената познатия на зрителите непринуден и забавен стил на водене, с който се превърнаха в любимци на стотици телевизионни зрители.

Безспорно гвоздеят в програмата на концерта беше познатата в цял свят шведска певица Loreen, която изпълни за първи път в България хита, покорил сърцата на милиони на конкурса „Евровизия“ – Euphoria. Екзалтиращото й изпълнение на живо, за което бяха дошли хора от всички балкански страни, не остави нито един зрител равнодушен.

Както бяха обещали организаторите, на концерта бяха раздадени и специални награди за подкрепа и развитие на българската музика. Бившите собственици на ММ Тони Танов и Камен Воденичаров получиха специални статуетки лично от зам.-кмета на Столична Община Дончо Барбалов, а третата специална награда получи музикантът и композитор Момчил Колев.

В самия край на концерта всички звезди на телевизията се събраха на сцената, заедно със специална торта, направена за случая, за да обявят и голямата новина, а именно, че Телевизия ММ се завръща онлайн и ще радва отново зрителите и почитателите на качествената българска музика.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *