Евтини самолетни билети

Ирландската певица Шинейд О’Конър, която освен с музикалния си талант е известна с многото проблеми в личния си живот, публикува видео във Facebook, в което признава, че е притисната от мисли за самоубийство и живее в мотел в краен квартал на американския град Ню Джърси.

„Останала съм сама и в моя живот няма абсолютно никой, освен моя лекар, психиатър. Той е най-добрият човек на земята, казва ми, че съм неговият герой и това е като че ли единственото нещо, което ме държи жива в този момент…. и това е много покъртително“, заявява плачейки изпълнителката на световноизвестния хит „Nothing Compares 2 U“.


„Сега живея в мотел в Хакенсак, края на Ню Джърси“, казва още Шинейд О’Конър. „Искам всеки да знае какво представлява това състояние, в което се намирам, затова правя това видео. Психичното заболяване е подобно на кошмара свързан с наркотиците, при него няма никакво значение кой си и какво си постигнал, връхлита те изневиделица и оставя клеймо върху теб. И внезапно всички хора, за които се предполага, че би трябвало да те обичат и да се грижат за теб, всъщност започват да се отнасят зле и да не им пука“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.