Огромен интерес предизвика синът на Лепа Брена - Стефан Живойнович, след появата му в медийния ефир у нас. Интервюто на наследника на иконата на сръбската музикална сцена, която ще зарадва българската публика с концерт на 23 март в Арена Армеец, го нареди сред първите най-обсъждани публични личности у нас, събирайки редица позитивни коментари.

Песента „U drugom zivotu“, която синът на Брена запя на живо в ефир, се превърна в хит само за едно денонощие. Парчето, което всъщност е посветено на голямата любов на Стефан с българска девойка, подарък от по-големия му брат – Филип, се радва на многобройни положителни отзиви от български фенове в социалните мрежи и личния профил на младия изпълнител.


И това не е случайно! Синът на юголегендата е една от изгряващите звезди в Западната ни съседка и по мнението на музикалните критици го очаква обещаваща кариера на поп изпълнител. Наследникът на Брена и великия тенисист Боба Живойнович е 25-годишен, като вече има няколко успешни парчета зад гърба си, сред които е и сингълът „Druga Liga“, превърнал се в един от най-слушаните хитове в Сърбия.

Стефан Живойнович ще се включи и в уникалния концерт на любимката на Балканите у нас, като по повод събитието отправи интересно обещание:

„Ще скоча в публиката и ще си намеря гадже, тъй като в момента съм сам“.

Той ще излезе на сцената заедно с Лепа Брена, като ще изпълни в Арена Армеец както самостоятелни парчета, така и песен в дует с майка си. Непосредствено преди началото на вълнуващия спектакъл на 23 март, в залата ще бъде излъчен и биографичния филма, проследяващ едни от най-важните етапи от живота на великата Лепа Брена.

Концертът на Лепа Брена е на 23 март в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 55 лева. Организатор на събитието е MOKO Solution. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *