Даниел Крейг иска Ед Шийран да изпълнява заглавната песен в „Бонд 25“, съобщи Contactmusic. 51-годишният актьор, който играе актуалния Агент 007, е заявил, че поп звездата трябва да напише музиката към най-новия филм за британския шпионин, който все още няма заглавие.

„Даниел се запозна с музиката на Шийран благодарение на дъщеря си Ела. Тя обожава Ед и сега Крейг наистина харесва песните му“, сподели приятел на актьора.

Даниел Крейг, който е баща на 27-годишната Ела от бившата му съпруга Фиона Лоудън, е един от продуцентите на „Бонд 25“ и има думата при избора на музиката за филма, следователно може и да успее да привлече Шийран.

В момента обаче се разглежда и възможността Адел, която вече има заглавна песен към поредицата в „007 Координати: Скайфол“ от 2012 г., отново да се включи в саундтрака към лентата за тайния агент.

„Бонд 25“ трябва да излезе по кината през април 2020 г. Режисьор на филма е Кари Фукунага. Сред актьорския състав са Даниел Крейг, Рами Малек, Наоми Харис и Ралф Файнс.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *