Евтини самолетни билети

Седми сезон на “Живите мъртви”, сезон 3 на „Заразата“, сезон 4 на „Агентите на Щ.И.Т.“, сезон 3 на „Светкавицата“ и втори сезон на „Теория на големия взрив“ са акцентите в програмата на FOX за месец октомври.

Живите мъртви (The Walking Dead) – Сезон 7
От 24 октомври, всеки понеделник от 23:00 ч.
Премиера за България
The Walking Dead_Season 7До този момент героите от сериала „Живите мъртви“ са преживели доста перипетии – болести, глад, жертви, трагедии, предателства и немислими загуби. Всичко това ги е направило силни и непобедими.
В началото на седми сезон, тази сила им е отнета. Те са намерили безопасност и сигурност. Създали са дом. Мислели са, че светът им принадлежи. Мислели са, че го познават. Но много са грешали.
В първата половина от седми сезон групата е разединена, опечалена и се опитва отново да се върне към предишния си живот докато живее в подтисничество. Нигън успешно е наложил контрол над оцелелите, като с брутални методи ги е принудил да живеят по неговите правила и нагледно им е показал какъв ужасяващ изход ги чака ако не ги спазват.
Останалите герои не осъзнават какво се е случило, но независимо дали са се отделили от групата случайно или по собствено желание, те ще разберат, че не могат да избягат от промяната в техния свят. В първата половина от новия сезон героите започват отначало.
Общата тема на сезона е новото начало. Светът не е това, което са мислили, че е. Той е по-голям и дори още по-опасен, отколкото са предполагали.

Заразата (The Strain) – Сезон 3
От 10 октомври, всеки понеделник от 22:00 ч.
Премиера за България
The Strain_Season 3„Заразата“ е заплетен трилър, който разказва историята на д-р Ефраим Гудуедър, ръководител на екип в Центъра за контрол на заболяванията в Ню Йорк. Той и членовете на екипа му са свикани да разследват мистериозна епидемия от вирус с белези на древен щам на вампиризъм. Докато вирусът се разпространява, Еф, екипът му и множество обикновени нюйоркчани повеждат война, в която се борят за съдбата на човечеството.


Агентите на Щ.И.Т. (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.) – Сезон 4
От 5 октомври, всяка сряда от 22:00 ч.
Премиера за България
Agents-of-S.H.I.E.L.D - season 4Кларк Грег се завръща към ролята си на агент Фил Колсън и сформира малка строго селектирана група агенти от световната правоохранителна организация, известна като ЩИТ. Заедно те разследват новото, необичайното и неизвестното по света и защитават обикновеното от необикновеното. Екипът на Колсън се състои от агент Грант Уорд (Брет Долтън), добре обучен в самоотбрана и шпионаж; агент Мелинда Мей (Минг-На Уен), експерт пилот и майстор на бойни изкуства; агент Лио Фиц (Ян де Каестекер), блестящ инженер и агент Джема Симънс (Елизабет Хенстридж), гениален био-химик. Към тяхното пътешествие към непознатото се присъединява и новото попълнение – млада компютърна специалистка и хакер (Клоуи Бенет).

Светкавицата (The Flash) – Сезон 3
От 13 октомври, всеки четвъртък от 22:00 ч.
Премиера за България
The Flash_Season 3Доскоро 26-годишният Бари Алън (Грант Гъстин) е живял нормален живот като следовател в централното полицейско управление. Бил е тайно влюбен в най-добрата си приятелка Айрис Уест (Кандис Патън), дъщеря на попечителя на Бари, детектив Джо Уест (Джеси Л. Мартин). Джо е осиновил Бари преди 15 години, след като майката на Бари е била убита, а баща му Хенри Алън (Джон Уесли Шип) получава доживотна присъда като извършител на престъплението, въпреки че Бари винаги е поддържал версията, че неизвестният „човек в жълто“ е отговорен за деянието. След като лабораторен ускорител на частици експлодира, създавайки буря от тъмна материя, Бари попада в бурята и се сдобива с възможността да се придвижва светкавично, а това го прави най-бързия човек на Земята. Но Бари не е единственият, който се сдобива със супер сила в тази нощ. Тъмната материя също създава и мета-хора, много от които причиняват хаос и безредие в града със своите свръх сили. С помощта на приятелите си учени от лабораторията, Кейтлин Шоу (Даниъл Панабейкър), Сиско Рамон (Карлос Валдес) и д-р Харисън Уелс (Том Кавана), Бари предприема мисия като Светкавицата, с която да защити жителите на града от тази мощна нова заплаха. С този екип Бари най-сетне е способен да надвие „човека в жълто“, известен също като „Анти-Светкавицата“, но в епичната битка между тях се случва нещо странно, наречено „Сингуларност“, което заплашва да ги унищожи.
След като успешно предотвратява гибелта на града, Бари си мисли, че е бил най-лошият, но само до появата на Джей Гарик (Теди Спиърс), когато става ясно, че „Сингуларността“ всъщност отваря портали към алтернативна Земя, наречена Земя-2, която е тероризирана от мощен злодей, наречен Зуум. Когато Зуум изпраща армия от мета-хора от Земя-2 на Земя-1 срещу Бари, той получава неочаквана подкрепа от Харисън Уелс от Земя-2 – двойник на бившия му ментор. Междувременно Сиско открива, че той също е бил засегнат от тъмната материя след експлозията в ускорителя на частици и трябва да приема новите си суперсили. Докато Бари се бори с живота на супергерой, той осъзнава колко е трудно да намери щастие, когато животът на всички, които обичаш, е изложен на риск. Той намира утеха в компанията на баща си, Хенри Алън, който е освободен от погрешно издадената доживотна присъда. Но когато Зуум убива Хенри пред очите на Бари, крехката стабилност, която Бари е усетил, е силно разтърсена.
Заслепен от гнева, Бари несъзнателно е въвлечен в играта на Зуум и разкрива истинската цел на злодея: да унищожи всички планети Земя в мулти-вселената. В битката на живота си, Бари най-накрая успява да надвие Зуум и да получи възмездие. Неспособен да се зарадва на тази победа, той взема съдбовното решение да се върне назад във времето до нощта, когато умира майка му, за да спре Анти-Светкавицата, да промени безвъзвратно миналото и да предопредели ново бъдеще.

Теория за Големия взрив (The Big Bang Theory) – Сезон 2
От 3 октомври, понеделник – петък от 19:00 ч. по 2 епизода
Премиера за канала
The Big Bang Theory - season 2Ленърд и Шелдън са гениални физици, от типа „красиви умове“, които разбират как функционира вселената. Тяхната гениалност обаче не им помага в общуването с хората около тях, особено с жените. Всичко това започва да се променя когато свободолюбивата красавица Пени им става съседка. Шелдън, съквартирантът на Ленърд, е доволен когато прекарва нощите си в игра на „Богъл“ с асоциалните си приятели от Калифорнийския технологичен институт, учените Уолоуиц и Кутрапали. Ленърд обаче вижда в Пени цяла нова вселена, пълна с възможности… включително за любов.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.