За първи път в България гостува неповторимият „Флекс балет Русия“. Балансът от съвременна музика, танц и невероятно светлинно 3D шоу от ново поколение е единствен по рода си и няма аналог в Русия и Европа.

Вплели в своите перфектно изпипани хореографии нотки от класическия руски балет, движения от китайски древни бойни изкуства, танго, валс и още много елементи, които сами ще откриете, Флекс Балет пристигат у нас с най-новия си проект “Елементи”.

Невероятната пластичност, динамика и движения в танците ярко обрисуват реалните човешки емоции – страст, хазартност, неудържимост, влечение, нежност, трепет, любов. Няколко малки спектакъла се сливат в едно голямо шоу, което демонстрира двуполюсната природа на мъжката бруталност, подвластна на любовта и женската нежност, подвластна на чувствата.


Неподправената и въздействаща атмосфера на сцената се създава и чрез светлинната концепция, която позволява използването на най-нови технологии от светлина и огън.

flex-balet-2

Балетът удовлетворява вкуса и на най-претенциозните сцени в Япония и Финландия. И не само, „Флекс балет Русия“ изготвя хореографиите и сценографиите за представянето на световни имена като Mercedes-Benz, Audi, BMW, Honda, Bvlgary и други големи марки, в Русия, Япония, Китай и столици в Европа с грандиозни спектакли с аудитория от над 20 000 души.

„Флекс балет Русия“ е феномен в съвременното изкуство, който носи полъха на новото време и сантимента на вековни традиции в танцовото изкуство. Сега и а българската публика ще има шанса се докосне до красотата и да изживее това усещане на родна сцена. На 8-ми октомври 2016 г., в зала 1 на НДК, от 19:00 ч. „Флекс балет Русия“ ще гостува с незабравимото шоу „Елементи“.

Билетите са в продажба от днес, като първите 300 са на промоционална цена с 10 лв. по-ниска от редовната. Можете да ги закупите на касите на Билетен Център НДК, Офис 1, бензиностанции ОМВ, магазини Пикадили и в системата на Eventim.bg.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.