Евтини самолетни билети

Месеци преди зрелищното шоу „Исус Христос – Суперзвезда“ билетите са на привършване. Първата дата е продадена още преди Коледа и от билетните каси споделят, че зрителите са ги търсили предимно за подаръци, възползвайки се от груповите отстъпки.

За улеснение на многобройната публика, която ще гледа трите представления на рок операта на всички времена, освен в сайта на Eventim, от днес билети се продават и на касите на НДК, а също и в Електронния билетен център – новата електронна платформа, където вече можете да купите билет за събитие в НДК и онлайн.


“Веднъж стъпило у нас, високото изкуство все повече се налага, защото българската публика е ценител”, коментират организаторите от West End Academia.

Предишният им огромен успех беше турнето в България на супер хитовия лондонски мюзикъл The Simon and Garfunkel Story в края на 2017 г.

“След „Исус Христос – Суперзвезда“ следват още световни хитове, които до момента българският зрител можеше да гледа единствено в чужбина”, коментират от West End Academia, но все още пазят следващото хитово заглавие в тайна.

„Исус Христос – Суперзвезда“ – 5, 6 и 7 април 2018 г., Зала 1 на НДК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.