Третото бебе на Ким Кардашиян и Кание Уест, заченато благодарение на сурогатна майка, ще се роди през януари идната година, потвърдиха близки до звездната двойка.

„Цялото семейство е изключително щастливо. Ким проучваше въпроса за сурогатството в продължение на месеци, докато накрая не откри и перфектната кандидатка за целта“, сподели източник пред сп. „People“.

По-късно таблоидът TMZ разкри пък, че новото попълнение в семейство Уест най-вероятно ще е момиченце. То ще бъде второто момиченце за щастливите родители след дъщеря им Норт, която в момента е на 4 годинки.


През юни реалити особата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест сключиха сделка с около 20-годишна сурогатна майка за колосалните 113 000 долара, за да износи третото им дете. TMZ дори издаде, че ако тя роди здрави близнаци, ще се облажи с допълнителни 5 бона. Срещу съблазнителния чек обаче сурогатната майка ще трябва да се съобрази с не едно или две ограничения.

Според клаузите в договора между нея и звездната двойка, тя ще бъде лишена от всякаква сексуална дейност три седмици след ембрионалното имплантиране. Освен това след оплождането ще ѝ бъде е забранено да се къпе във вана с топла вода и да посещава сауни. Няма да може да си боядисва косата, да яде сурова риба и ще има право на една-единствена напитка с кофеин за целия ден.

За желанието си да дари съпруга си с трето дете чрез сурогатна майка, Кардашиян говори отдавна в риалити предаването си Keeping Up With The Kardashians. Причината е, че малко преди раждането на второто си дете Сейнт, звездата беше предупредена от докторите, че страда от плацента акрета и че следващата ѝ бременност може да е фатална както за плода ѝ, така и за самата нея.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.