„Ралф разбива интернета“ загърбва морално остарялата видео игра на Литуик и се потапя в необятния свят на интернет – който може и да не оцелее след разбиващата намеса на Ралф.

Лошото момче на видео играта Ралф (озвучаван от Джон К. Райли) и проклетията Ванилъпи (озвучена от Сара Силвърман) ще рискуват всичко и ще се впуснат в приключение в световната мрежа, за да открият резервната част, която ще спаси играта на Ванилъпи „Сладка треска“.

Попаднали извън зоната си на комфорт, Ралф и Ванилъпи трябва да разчитат на „гражданите на интернет“, за да намерят правилния път. Сред тях е и онлайн предприемача Даааа (озвучаван от Тарай Хенсън), който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube.

Режисьори на „Ралф разбива интернета“ са Рич Муур („Зоотрополис“, „Разбивача Ралф“) и Фил Джонстън (съ-сценарист на „Разбивача Ралф“ и „Зоотрополис“), продуцент е Кларк Спенсър („Зоотрополис“, „Разбивача Ралф“, „Лило и Стич“).

Както Меломан.бг вече писа, Imagine Dragons са част от саундтрака на анимацията. Специално за лентата групата, носител на Grammy, записа парчето „Zero“. Според вокалиста на Imagine Dragons Дан Рейнолдс, емоционалните теми на филма намират отражение в „Zero“.

„Ралф разбива интернета“ е вече по кината на 2D, 3D и 4DX.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *