Една от най-гласовитите млади български певици Прея влиза в риалити сериала „София – Ден и Нощ“ в епизодите тази седмица, в 22:00 ч. по Нова ТВ. По какъв повод ще се появи звездата с кадифения глас? На чия съдба ще повлияе нейното присъствие и какво общо има с това самият Етиен Леви – ще разберем в следващите епизоди на сериала.

За друга част от приятелите обаче предстоят доста трудни моменти. Връзката на Симона и Асен виси само на косъм, а отношенията между двамата се заплитат все повече. Разколебан между новите емоции към Райна и привързаността си към Симона, Асен влошава ситуацията до краен предел и то с неочаквани последствия.

Проблеми съпътстват и още една двойка – Теди и Найден. Трудно започналата им връзка е разклатена още в самото начало заради странното поведение на Найден. Разкъсвана от ревност, Теодора е готова да стигне до край, за да разбере истината. И точно когато раздялата е неизбежна, тайната на Найден шокира Теди и преобръща всичко.


Тежък избор стои и пред Стела, която се намира в един от най-трудните си периоди. Загубила вяра във всеки, тя поема по опасни пътища, от които връщането е трудно. Има ли кой да й подаде ръка?

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до петък, в 22.00 ч. по Нова ТВ.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.