Певицата Прея се сгоди за колегата си музикант Евден Димитров. Това издават снимките и постовете, които двамата пуснаха едновременно в своите профили в Instagram.

От снимките си личи, че двамата са влюбени до уши и нямат търпение да се впуснат в новото житейско приключение, като официално минат под венчилото. 

Прея показва изящния си годежен пръстен, а в описанието под снимката се обръща шеговито към своя избраник: „Имаш добър вкус“. Не е ясно дали певицата има предвид добрия вкус на Евден за избора на годежен пръстен или за избора на булка.


View this post on Instagram

A post shared by Прея (@preyah_yeah)

„Това пътуване беше подарък от него за рождения ми ден и ме направи много щастлива. Сам е организирал абсолютно всичко. Изкарахме си много романтично, бяхме на велик концерт и си починахме, от което се нуждаехме много. Самото предложение за годежа и пръстена, дойде след като кацнахме в България. Прибрахме се, беше ни супер готино, не си представях друг начин, по който можеше да получа пръстен. Поне час след предложението не спрях да плача от щастие, а все още и той, и аз сме като омагьосани от случилото се и всичко, което предстои“, написа Прея.

Евден е баскитарист и бивш баскетболист. Завършил е Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. Участвал е в записите на много от албумите на известни музиканти, след които Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова, Тринити и др. А преди дни издаде и първия си авторски албум.

Прея и Евден живеят заедно от 2018 година. Запознават се в звукозаписно студио и любовта им пламва с първия акорд.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *