"Не се изтриваш" на Преслава е големият победител в поп-фолк чарта за предпоследния месец на годината, съставен изцяло от гласовете на феновете. Музикалният портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най обединиха сили в търсене на 10-те най-горещи хита за ноември 2017 г.

Точно преди месец хитовата изпълнителка пусна най-новата си песен. Буквално за часове „Не се изтриваш“ се превърна в най-споделяното парче в социалните мрежи. Така за по-малко от 24 часа видеото генерира над 400 000 преглеждания в YouTube.


Тази година Преслава поддържа стила си да изненадва своите фенове, като много успешно стартира с летния си сингъл „Пада звезда“, а в разгара на лятото пусна мега хита „Тук жена му пази“ в дует с Джена.

Най-новият проект „Не се изтриваш“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е дело на Анастасия Мавродиева и Петя Радева. Горещият хит продължава да се радва на небивал интерес, като само за месец натрупа почти 7 милиона гледания в YouTube и стотици харесвания и споделяния в социалните мрежи.

Пълната класация за ноември може да разгледате ТУК, а гласуването за декември вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.