Тази седмица специален гост на сцената на “БГ Версия” е Поли Генова. Участието ѝ в музикалното шоу е задължително след огромната радост и гордост, която ни донесе с рекордния си успех на Евровизия.

Повечето от нас я познават от дете, тя е едно от най-популярните лица на българската музика, а сцената е мястото, където се чувства най-добре. Доказа го и в “БГ Версия” – перфектна във всяко едно отношение, Поли заедно с момичетата от ЛаТиДа и музикантите на предаването създадоха неочаквано добри версии на “If Love Was a Crime”, “На инат”, “Две” ,“Солени дни”, “1,2,3” и вечния хит на ФСБ “Високо”.

Почитателите на талантливата певица ще имат възможността да научат лично от нея подробности за началото на музикалния ѝ път, силните моменти, разочарованията и очакванията ѝ за бъдещето в интервюто на четири очи с водещия на предаването Влади Зомбори.


Идеята на БНТ и продуцентите от Монте Мюзик и БГ Радио е във всяко издание на “БГ Версия” да бъде представян популярен наш изпълнител. В музикалната библиотека на платформата в YouTube вече фигурират Мария Илиева, Графа, Остава, Михаела Филева, Рут Колева, Pavell & Venci Venc’, Прея, Орлин Павлов и Били Хлапето.

Уникалното в предаването е студиото, превърнато в сцена за мини концерт, който изпълнителят или групата подготвят и изнасят пред подбрана публика. Смисълът е хитовете на госта да прозвучат по нов начин, а почитателите да го видят в светлина, различна от атмосферата на видеоклиповете.

Продуцентите ще накарат феновете да се почувстват още по-близо до любимците си, като ги допуснат и в звукозаписно студио, където изпълнителите разказват на водещия Влади Зомбори повече за себе си, за музиката си и за любимите си български хитове.

Премиерното излъчване на “БГ Версия” с Поли Генова ще бъде на 23-ти юни– четвъртък, от 19 часа по БНТ HD, а за тези които не успеят да се насладят на музиката и таланта на изпълнителката следва повторение същата вечер от 00:30 ч., по БНТ 1. “БГ Версия” винаги е на разположение на феновете си онлайн – във Facebook и канала на предаването в YouTube.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.