Българската звезда от „Евровизия” Поли Генова е специален гост в Auto Motor Show тази седмица. Изпълнителката на „If Love Was a Crime” излиза на картинг пистата, за да се опита да подобри резултата на Иван Христов от „Фермата“. Нейният опит зрителите ще видят на 16 октомври от 16:00 ч. в ефира на bTV.

Съревнованието между два супер автомобила е основна тема на предаването. Влади Кулев избира Lamborghini Aventador Roadster – италианското кабрио със 700 конски сили и атмосферен мотор, а Яна Кузова залага на британската сила на 650-конния турбо двигател – McLaren 650S Spider. Двамата водещи ще пробват колите в различни условия – скоростно каране на писта, както и по нормални пътища. Ще направят и тест за практичност.


Практичен е и автомобилът в рубриката „Тест“, който пазарът чака от години. Това е първият SUV модел на Jaguar, носещ името F-Pace.

„Клуб 300 км/ч“ също идва със силен заряд – с едно хибридно дуо от Мюнхен – BMW Серия 2 Active Tourer и Серия 3. Въпросните модели не вдигат 300, но баварците поставят Тройката като по-добрата алтернатива на Model S, което провокира екипът на Auto Motor Show да провери дали това действително е така.

Тази неделя в „Актуална България“ дискусията ще е около това дали глобите за нарушения могат да се събират на пътя. В „Знаете ли, че?“ зрителите ще научат интересни факти за немските аутобани и скоростните ограничения в страната, а чрез рубриката „С едно зареждане“ ще отскочат до Словения.

Auto Motor Show ще посети и грандиозния автомобилен салон в Париж, а в рубриката „Новини” феновете с гориво в кръвта ще научат най-актуалното от света на моторите. В „Made in BG” ще бъде представена още една българска фирма, която произвежда детайли и компоненти за световноизвестни автомобилни марки.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.