Евтини самолетни билети

Пинк получи звезда на прочутата Холивудска алея на славата, предаде France-Presse. Поп певицата увери, че за нея това е сбъдната мечта, която звучи сюрреалистично.

„Имам усещането, че мечтая и ако някой ме ощипе, ще го ударя с юмрук“, каза пред насъбралите си фенове 39-годишната певица, обградена от съпруга си и двете им деца.

Пинк, чието истинско име е Алиша Мур, ще участва в надпреварата за наградите Grammy, които ще бъдат връчени в неделя. Тя се възползва от церемонията, за да се върне към дебюта си в музикалната индустрия и да благодари на баща си, който я окуражил да осъществи мечтата си въпреки трудностите.


„Днес чествам нещо, което баща ми ме научи да правя – да съм вярна на себе си, каза тя. – Човек трябва да вярва във възможностите си.“

Пинк е била номинирана 20 пъти за Grammy и три пъти е спечелила престижната награда. В неделя тя отново ще се съревновава за отличието в категорията най-добър вокален поп албум с диска си „Beautiful Trauma“.

„Всеки път, когато загубя надпреварата, получавам Grammy от алуминиева хартия от съпруга си. Следователно с нетърпение очаквам да получа ново отличие Grammy от алуминиева хартия“, отбеляза шеговита тя.

Пинк е издала 7 албума, от които са продадени над 50 милиона копия. Елън Де Дженерис, която използва нейна песен за ежедневното си телевизионно предаване, заяви, че Пинк е голяма рок звезда, като същевременно я приветства, че остава здраво стъпила на земята.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.