Евтини самолетни билети

Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена и телевизионният екран – Иван Юруков ще представи великолепния си моноспектакъл - “Пилето, което казва КУ” в есенно турне из градовете на България. Вълнуващите срещи с публиката са на следните дати в градовете:

Русе – 9 ноември, зала “Военен клуб”
Велико Търново – 10 ноември, НЧ “Надежда”
Сливен – 17 ноември, зала “Сливен”
София – 19 ноември, театър “Сълза и смях” (късно представление – 21.30ч.)
Бургас – 28 ноември, Драматичен театър “Адриана Будевска”
София – 1 и 7 декември, Нов театър НДК (от 19.30 ч.)
Стара Загора – 18 декември, Драматичен театър “Гео Милев”
Горна Оряховица – 19 декември, НЧ “Напредък”

Билетите за спектаклите из страната – на Касите на залите и билетните центрове по градове. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на турнето.


Турнето е организирано в отговор на огромния интерес, запитвания и покани към актьора за гостуване в конкретни точки на страната. Феновете, които още не са се срещали с “Пилето, което казва КУ” ще имат възможност да се насладят на един смислен и стойностен спектакъл със съвременна тематика и текст, поднесен забавно, с вкус и чувство за хумор.

Сценарият на “Пилето, което казва КУ” е на Александър Урумов и е по сборниците с разкази „Малкото име на дните” и „Тиква!”. Прекрасната музика е дело на Михаил Шишков – баща, а самият Иван Юруков се справя чудесно и в ролята на режисьор.

Увлекателно, с лекота и премерено чувство за хумор, актьорът представя героя си – нощен пазач на скретен склад, който в хода на спектакъла ще видим в ролята на различни симпатични и чудати персонажи и ситуации. В продължение на малко повече от час, зрителят има възможност да си зададе въпроси, да си отговори на тях, да се забавлява, и най-вече да се развълнува, партнирайки на Иван Юруков в “Пилето, което каза КУ”.

Тази година звездата на Народният театър получи поредна номинация за “Аскеер” в категорията главна мъжка роля за блестящата си игра в “Майстори” (за ролята на майстор Найден).

Иван Юруков играе и в най-касовите спектакли на Народния театър – „Добри хора”, „На ръба”, „Хъшове”, „Хамлет”, „Вишнева градина”, „Ревизор”, „Полет над кукувиче гнездо”, „Идеалният мъж” и в „Червено” в Театър 199.

Преди броени дни беше официалната премиера на филма “Дъвка за балончета”, в който Иван Юруков, заедно Теодора Духовникова, играят главните роли.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.