На 2500 метра надморска височина през уикенда стартираха снимките на най-новото допълнение в семейството на българските сериали. Началото на мащабния иновативен проект впечатли и един от любимите музиканти на България – Орлин Павлов, който засне първите кадри в медицински хеликоптер и се приземи в голяма столична болница.

„В първата серия, която започнахме днес, има много екшън, много адреналин, но оттам нататък историята става много забавна и съм сигурен, че ще бъде много интересна за всички зрители на bTV”, разкри той.

Режисьор на продукцията е Тодор Чапкънов (син на скулптура Георги Чапкънов), който обеща мащабният проект да бъде в иновативния за родната телевизия стил кино сериал.


„Снимаме екшън, снимаме комедия, снимаме драма. Имаме уникален актьорски състав от супер звезди, имаме и новоизгряващи. Ще снимаме на най-различни места по света – Аржентина, Испания, Турция, България. Предстои много романтика, много интриги, много обрати, които ще държат всички зрители в изключителна заинтригуваност. Ще бъде фамозно”, коментира Чапкънов.

Комедийно-драматичният кино сериал ще се снима с 4 продукционни екипа, на над 500 декара площ, с кино камери от последно HD поколение.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.