Въоръжени с нож престъпници ограбиха британския поп дует Pet Shop Boys в бразилския Рио де Жанейро, съобщи в сайта си в четвъртък вестник „Глобо”. Инцидентът е станал миналата събота в осем и половина вечерта, но едва сега се разбира за него.

Грабителите нападнали вокалистите Крис Лоу и Нил Тенънт в най-популярния туристически район на града – на крайбрежната улица край плажа Копакабана.

Британските знаменитости решили да се разходят, като освободили охраната. Грабежът е извършен от четирима травестити, въоръжени с нож. Те обкръжили музикантите и под заплахата им взели парите и мобилните телефони.


Британците се върнали в хотела и вече не излизали без охраната си. Те не са подали заявление в полицията. Руската агенция ТАСС не разполага с официално потвърждение на информацията.

Вокалистите ветерани са пристигнали в Рио за участие в големия музикален фестивал Rock in Rio. Концерти има от 15 до 17 и от 21 до 27 септември. Сред участниците тази година са Джъстин Тимбърлейк, Джон Бон Джоуви, Aerosmith, The Who, Guns N’ Roses, Red Hot Chili Peppers.

Организаторите очакват около 800 хиляди посетители.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.