Преди да започнат големите концерти през юли и август, Стефан Вълдобрев и любимите музиканти от Обичайните заподозрени тръгват на път, за да представят на публиката документалния си филм "Лятото на Обичайните заподозрени".

Лентата е запечатала най-паметните моменти от досегашните концертни изяви на групата. Зрителите имат възможност да пътуват с бандата в буса на път за морето, да бъдат с музикантите на плажа, зад сцената и да почувстват позитивната атмосфера, настроението и смеха, които преливат от всеки кадър на филма.

„Документална комедия“ е като че ли най-точното определение за жанра на тази продукция, в която Стоян Янкулов – Стунджи, Иван Лечев, Веселин Веселинов – Еко, Мирослав Иванов и Стефан Вълдобрев разказват с ирония и вглъбеност за дългия си съвместен път.


След премиерната прожекция на София Филм фест „Лятото на Обичайните заподозрени“ вече има покана за международен фестивален показ в Брюксел, през месец октомври. Зрителите ще имат възможност за среща, въпроси или личен разговор със създателите на филма – режисьорът-сценарист Камелия П. Петрова, артистът Стефан Вълдобрев или някои от останалите главни заподозрени действащи лица.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.