Евтини самолетни билети

С края на лятото идва и краят на „Танцуваща София“. Организаторите на проекта предизвикват всички фенове на танците да запазят свободна последната събота на месец септември (24.09.2016 г.), когато в новото пространство на бар Петък, с начален час 17:30 ч., ще се проведе най-гръмкото, наситено с лятно настроение и адреналин събитие от програмата на проекта – танцовият импровизационен турнир.

Tурнирът предлага равен шанс за професионални и непрофесионални танцьори, предизвиквайки ги да танцуват в любимия си стил върху музика от най-различни жанрове. Програмата представя истинска палитра от стилове – от брейк до класически балет, от салса до аеробика, от ориенталски танци до рага и др.

Форматът е разчупен, а публиката ще избере най-артистичните танцьори, за които са предвидени награди. Желаещите да се включат може да направят това до 20-ти септември като попълнят специален формуляр за участие.


Танцовата енергия ще се прелее в afterparty, с DJ Rawland, благодарение на 4lmntz и бар Петък.

И това не е всичко! В неделния предиобед ще се състои дискусия на тема “Здрав дух в здраво тяло”. Часът е 11:00 ч., а мястото – Betahaus. Темите за обсъждане са здравословен начин на живот, движение, спорт. Ще бъде разгледан и танцът като изкуство и терапия.

Отвореният танцов турнир и дискусията са част от програмата на проект „Танцуваща София”, организиран от Фондация „Арт Линк“ (Derida Dance Center), с финансовата подкрепа на Столична община, Програма „Европа“ 2016.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.