Кои популярни лица ще станат част от четвъртия сезон на „Като две капки вода“? Кой член на журито ще напусне съдийската маса и кое ще бъде новото попълнение в съдийския състав? Това са само част от изненадите в новия сезон на хитовото шоу по Нова ТВ.

След три вълнуващи издания, които го утвърдиха като телевизионен формат без аналог в българския ефир, сега предаването се завръща с много нови предизвикателства към звездните участници. В четвърти сезон ще видим някои от най-известните актьори и изпълнители от родната сцена.

„Тази година очаквам конкуренцията да бъде огромна, тъй като всички имат сериозен вокален потенциал. От друга страна шоуто изисква комплексни качества, а поканените със сигурност имат какво да покажат. Зрителите ще видят участниците в новия сезон в специалния епизод на 29 февруари, дотогава ще се опитаме да ги запазим в тайна“, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.


Новите участници ще се изправят пред ново жури. В състава на професионалното трио ще има нов съдия с критичен поглед към всеки детайл на звездните преобразявания. Нивото на емоциите и смеха ще бъде поддържано отново от емблематичните водещи Зуека и Рачков, които ще превземат сцената с неповторими истории и комични ситуации.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *