Втори премиерен сезон на „Легендите на утрешния ден“ започва на 30 май и ще се излъчва всеки делничен ден по bTV Action. Историята продължава след поражението на безсмъртния герой Вандал Савидж и неговото обединяване с Господарите на времето.

На хоризонта се задава нова заплаха и откритие за Легендите, което ще промени хода на тяхната мисия. Те ще се сблъскат с врагове от миналото и настоящето, за да спасят света от мистериозна нова заплаха. Всички усилия на героите ще бъдат обединени около защитата на времевата линия от временни аберации – необичайни промени в историята, които пораждат потенциално катастрофални последици.

Към сериала се присъединява Ник Зано в ролята на д-р Нейт Хейууд – очарователен млад историк. Актьорът е познат на българската аудитория с участието си в телевизионните сериали „Без пукната пара”, „Агнешко” и „Мама”, и ще бъде в центъра на сюжетното действие във втори сезон. В отбора на героите влиза и актрисата Мейзи Ричардсън-Селърс в ролята на Амая Джиу, по прякор Виксен.


Хейууд неочаквано ще открие, че разполага със специални сили. За да започне да ги използва по предназначение, внукът на капитан Стийл ще трябва да преодолее собствената си несигурност и да намери героя в себе си.

По традиция, част от епизодите в „Легендите на утрешния ден“ са пресечна точка с други популярни сериали на DC като „Светкавицата“, „Стрелата“ и „Супергърл“, където се появяват актьорите Мат Летър, Нийл Макдоноу и Патрик Джей Адамс.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.