Поп звездата Джъстин Бийбър случайно блъсна фотограф с пикапа си след църковна служба в Лос Анджелис. 23-годишният певец се опитал да помогне на мъжа да се изправи на крака, след като паднал на земята до колата му.

На заснетите снимки се вижда как 57-годишният фотограф лежи и държи крака си, докато певецът разговаря с полицейските служители и очевидци на инцидента.


От полицията обясниха, че Бийбър блъснал мъжа с ниска скорост около 21:30 ч. местно време. Певецът веднага спрял пикапа и попитал фотографа добре ли е и дали е ранен. Мъжът притискал крака си и викал от болка.

На мястото на инцидента са пристигнали полицейски екипи, линейка и пожарна. Фотографът е откаран в болница с леки наранявания, а Джъстин Бийбър е дал показания.

Инцидентът става дни, след като певецът отмени оставащите 14 концерта от световното си турне заради „непредвидени обстоятелства“. В изявлението, направено от неговия говорител, не се разкриват подробности около решението му. Изтъква се само, че Бийбър „обича феновете си и мрази да ги разочарова“, но след внимателно обмисляне е решил да отмени оставащите концерти.

Джъстин Бийбър тръгна на световно турне в подкрепа на албума си „Purpose“ през март 2016 г. За 18 месеца певецът изнесе над 150 концерта в Европа, Африка, Южна Америка, Австралия и части от Азия.

Съобщението, че Бийбър е решил да отмени оставащата част от концертната си обиколка идва броени дни, след като беше оповестено, че той е получил забрана да пее в Китай заради прояви на „лошо поведение“ в миналото.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.