Какво може да се обърка след едноседмично пътуване с дядо? Ами...всичко! Най-новата хитова комедия от “Лента” - „Ох, на дядо!” ще донесе истинско забавление за феновете на комедията в кината от 5 февруари.

Поредица от комични събития ще затвърди неписаната истина, че човек винаги трябва да очаква неочакваното и че нещата по традиция ще се объркат точно в най-неподходящия момент.

„Ох, на дядо!” обещава да се превърне в поредния триумф за режисьора Дан Мейзър, а сценарист на филма е Джон Филипс. Невероятният звезден тандем Робърт Де Ниро – Зак Ефрон ще се развихри в една неповторима комбинация от много хумор, куриозни ситуации и неочаквани обрати.


А Джулиан Хаф, Обри Плаза, Дърмът Мълроуни, Зоуи Дойч, Джейсън Манцукас, Адам Пали, Мо Колинс със страхотната си актьорска игра ще допълнят колоритната картина и ще помогнат за още по-сериозното объркване на нещата.

Легендарният американски актьор, режисьор и продуцент, носителят на два Оскара – Робърт Де Ниро, обявен за един от най-великите актьори на своето време, отново ще загърби имиджа си на гангстер, за да влезе в обувките на похотлив старец в „Ох, на дядо!” и да покаже, че комедията е неговата стихия.

С неустоимия си чар бившият генерал Дик (Робърт Де Ниро) ще подлъже внука си Джейсън (Зак Ефрон) да отпътуват заедно към слънчева Флорида, за да посрещнат там „по мъжки“ началото на пролетта.

Неизживяната младост и талантът на цапнатия в устата Дик да забърква невъобразими каши ще се превърнат в препъни камък за младежа на прага на най-важното събитие в живота му – само седмица преди сватбата с властната дъщеря на шефа му, от когото зависи да се издигне до съдружник.

Дик е твърдо решен да покаже на внука си как да гребе с пълни шепи от живота. Защото последното парти трябва да се запомни и дядо най-добре знае как…
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.