Един от най-големите и обичани актьори на нашето време Николай Урумов е втората звезда в "Оркестър без има - мюзикълът", който ще бъде поставен на 1 ноември в „Арена Армеец“.

Носителят на най-престижните театрални и филмови награди у нас ще влезе в ролята на възможно най-забавния и култов образ от любимия филм на поколения българи, а именно тази на Миташки.

Според Борис Радев – режисьора на най-големия мюзикъл, правен някога у нас, незабравимият образ на собственика на ресторанта, в който четирите момчета, свързани от голямата си любов към музиката, започват да свирят, е идеален и изключително подходящ за невероятния актьорски талант на Николай Урумов.


Благодарение на участието му в спектакъла, на сцената в „Арена Армеец“ ще оживеят и всички онези негови култови реплики, които българите обичат да цитират и до ден днешен. Една от тях е:

„Другарката певица Рени!“

Николай Урумов има повече от 80 роли в български и чуждестранни филмови продукции и сериали, както и повече от 70 роли на театрална сцена и десетки в телевизионни програми. Актьорът е част от трупата на Народен театър „Иван Вазов“, като освен там зрителите могат да го гледат и в постановки на Сатиричния театър, Младежкия театър и „Сълза и смях“. Урумов е играл на сцените на “Театър 199” и Армията, а също и на Пловдивския, Шуменския, Габровския, Търговищкия, Добричкия, Старозагорския, Русенския и Плевенския театър.

В кариерата си до момента има 14 награди от международни театрални фестивали, пет номинации и е двукратен носител на „Аскеер“, две номинации и носител на „Икар“ (2004 г.) за ролята му на Маргариди в „Криворазбраната цивилизация“.

„Оркестър без има – мюзикълът“ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.