Последният епизод от първия сезон на „Апартамент 404” носи множество коледни изненади и забавни моменти за любимите студенти на България.

Докато Стоян и Антон стягат багажа, за да отидат при семействата си за празника, Велко решава да създаде празнично настроение. Позволено ли е да се режат елхите зад блока ще разберете от най-новия уеб комедиен сериал.

Бъдни вечер без ток, топла храна и семеен уют – може ли нещо да спаси празника? По Коледа винаги стават чудеса. Ако не вярвате, попитайте Антон и Стоян.


Вкусни ястия в точния момент ще донесе Лили, а за тока ще се погрижи г-жа Паскалева. Кой е подозирал, че тя е електротехник първи разряд?

Коледният дух и настроение ще дадат смелост на Антон да разкрие чувствата си. А за финал на първия сезон на „Апартамент 404”, превърнал се в ценен пътеводител за всеки висшист, Антон ще целуне Лили.

Най-новият уеб комедиен сериал на 7Talents вече има над 1 милион гледания във всички платформи. Ако сте пропуснали някой епизод или финала на „Апартамент 404” – вижте го във Vbox7.com.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *