Евтини самолетни билети

Най-добрите изпълнители на Pole Dance се събират на 11 май, за да покажат едни от най-атрактивните хореографии във въздуха, на голям шоу спектакъл.

Тази сряда, в *MIXTAPE 5*, любителите на изящното и екзотично танцово изкуство ще се насладят на събитието “Play Pole”. 12-те най-добри артисти по танц на пилон (Pole Dance), ще ви потопят в грацията и изящността на изкуството, за което не важат законите на гравитацията.

Събитието няма състезателен характер, а ще представлява истинско естетическо приключение с единствена цел – съзерцаване на красотата и майсторството на тази въздушна акробатика с еротично намигване.


На сцената ще видите танц на въздушен обръч, а един от гвоздеите на вечерта ще е невероятната Даниела Христова, която само преди седмица, показа на българската публика невиждано до сега шоу на летящ пилон, в предаването „България търси талант“.

pole-dance-2

Част от екзотичното приключение ще бъдат всички състезавали се в Pole Dance Шампионатa в категория – професионалисти. Публиката ще стане свидетел на амазонски и африкански ритми, а на сцената ще бъдат разгърнати стиловете Exotic, Contemporary, Krump Dance, Acrobatic, Hip-Hop и Twerk. Водещ на събитието ще е популярният радиоводещ Краси Москов.

Аудиторията е с противоречиво мнение относно произхода и предназначението на Pole Dance изкуството, но ако трябва да се върнем назад в историята, ще видим, че танцът на пилон съвсем не е започнал развитието си от съмнителен стриптийз бар в затънтена калдъръмена уличка.

В немалко държави е започнал като част от цирковото изкуство (Китай), а другаде е бил практикуван като физическа подготовка от мъжете – борци (Индия). Преплитането на сила и координация с акробатика и танц, поднесени на аудиторията с грация и капка ненатрапчива еротика, превръщат това изкуство в привлекателно, както за мъжките, така и за женските очи.

В последните години в България Pole Dance се превърна в истинска мания, а за немалко жени и в спортно хоби.

pole-dance-3
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.