National Geographic и Fox 21 Television Studios споделиха първи кадър на отличената с Тони, Еми и Grammy Синтия Ериво („Хариет“, „Пурпурен цвят“) като Арета Франклин в „Геният: Арета“. Снимките на продукцията вече стартираха.

„През последните месеци се подготвях да вляза в ролята на Кралицата на соул музиката като слушах нейна музика, гледах нейни рядко споделяни интервюта и четях страхотни книги, писани за нея. Правех всичко това, за да уловя нейния дух и присъствие“, казва Ериво. „За мен е чест да работя с един изключително талантлив и музикален екип. Заедно ще служим на Кралицата и ще създадем нещо специално.“

В продукцията участват още Кортни Б. Ванс („Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история“) в ролята на К.Л. Франклин, Дейвид Крос („Голиат“, „Развитие в застой“) като Джери Уекслър, Малкълм Барет („Пазители на времето“, „Preacher“) като Тед Уайт, Патрис Ковингтън („Пурпурен цвят“) като Ерма Франклин, Кимбърли Х. Грегъри („Заместник-директори“) в ролята на Рут Боуен, Ребека Наоми Джоунс („Болест от любов“) като Каролин Франклин и Санай Виктория („Black-ish“).


Минисериалът „Геният: Арета“ от осем части е с премиера по National Geographic през лятото на 2020 г. Той ще бъде излъчен в 172 държави и на 43 езика.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *