Любовта между Никол Шерцингер и Григор Димитров е жива! Напук на излязлата във вестник "Sun" информация, че красавицата е сложила край на връзката си с българския тенисист, представители на Шерцингер заявиха, че такова нещо няма, съобщи Gong.bg.

Според английския таблоид, 37-годишната Никол е поискала от Гришо да създадaт семейство и да имат деца, което е предизвикало разрива помежду им.

Гришо и Никол се срещат от ноември миналата година, но сега двамата вече са осъзнали, че се намират на различни етапи от живота си и са решили да приключат връзката си, пише The Sun.


„Никол се намира в различна фаза от Григор. Тя наистина го харесва, но иска да се установи – нещо, за което той не е готов,“ твърди таблоидът. „Същата бе ситуацията и с Люис (Хамилтън), и затова тяхната връзка се разпадна. Тя е наясно, че няма да стане по-млада, а вече иска деца.

Пред „Daily Mail“ близки до певицата коментираха, че въпросната информация е „напълно грешна“.

Звездното дуо продължава да бъде щастливо заедно, въпреки че рядко успяват да се наслаждават на компанията си заради многото ангажименти, които имат.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.