Най-голямата руска музикална звезда Тимати и един от най-известните световни супермодели Ирина Шейк изненадаха своите почитатели, споделяйки изключително любопитна фотография в Instagram, на която са в „опасна близост“.

Това мигновено предизвика медиен отзвук не само в Русия, но и в цял свят. Още повече, че и двамата едновременно са споделили въпросните кадри. Под снимката възлюбената на Брадли Купър е оставила следното закачливо послание:

„Татарите идват…“


Препратката, която прави 31-годишната красавица, чиято рождена фамилия всъщност е Шайхлисламова, е че тя и изпълнителят на „Где ты, где я“ и „Ключи от рая“ Тимур Юнусов, който се изявява под псевдонима Тимати, имат татарски корени.

От друга страна, най-успешният руски рап музикант също не пропусна да коментира фотоса на официалната си страница. Певецът, който придоби световна известност с безапелационните си хитове и със съвместните си проекти с едни от най-популярните имена на световната хип-хоп и R&B сцена, като Снууп Дог, Busta Rhymes, Timbaland, Крейг Дейвид и др., още повече озадачи последователите и на двете звезди с шегата, която написа под кадъра:

„Как може да се вземе, ето как, два пъти подред, не оставяйки на нашите „хлапета“ нито един шанс“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.