След невероятно успешната премиера на мюзикъла „Оркестър без име“ и вече обявена втора дата в София (28 април), ярко-комедийната и притегателно-вълнуващата история за Другарката певица Рени и компания продължава да радва всички свои почитатели.

Най-големият мюзикъл, създаден по една от най-любимите български филмови класики, ще изгрее отново на 30 април, но този път на сцената на зала „Колодрум“ в Пловдив.

Сега и публиката в Града под тепетата ще има възможност да се наслади на брилянтната актьорска игра на Мария Илиева, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов и Неделяна Христова – Нел в ролята на фаталната Рени, както и на удивителния талант на великия Георги Мамалев, Кетерина Евро, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова и други.


Билетите за представлението са вече в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията и са на цени от 20 до 70 лв.

Ретро автомобили в залата, впечатляваща сценография и мултимедия, 1 000 цветни надуваеми топки, есенно настроение с падащи листа за финал и още нещо… Това в комбинация с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес, несъмнено ще очарова и публиката в зала „Колодрум“. #Оставаме

„Оркестър без име“ – мюзикълът`2018:
София – 28 април, зала Арена Армеец. Начало 20:30 часа. Цена на билетите: от 40 до 70 лева.
Пловдив – 30 април, зала „Колодрум“. Начало 20:00 часа. Цена на билетите: от 20 до 70 лева.
Билетите и за двете дати вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.