Мюзикълът "Оркестър без име", който бе обявен за 28 април в „Арена Армеец“ и за 30 април в зала „Колодрум“ в Пловдив, се мести за есента, поради технически причини. Новите дати на най-големия спектакъл, създаден по една от любимите български филмови класики, са 23 октомври 2018 г. в София и 25 октомври 2018 г. в града на тепетата. Залите, в които ще се проведат двете представления, остават без промяна.

Закупените билети за „Оркестър без име“ с дати 28 и 30 април 2018 г. важат без презаверка за новите две дати, съответно за 23 октомври 2018 г. в София и 25 октомври 2018 г. в Пловдив. Датите са потвърдени и от световноизвестните диско легенди Boney M, които ще пристигнат у нас специално за спектакъла.

Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок от 1 до 31 май, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билетите се връщат на касата на Eventim, от която са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени по куриер или върнати лично в централния офис на Eventim в София, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни.


„Оркестър без име“ – мюзикълът 2018:
С участието на Мария Илиева, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна Христова – Нел, Георги Мамалев, Кетерина Евро, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова и други. Режисьор на мюзикъла Борис Радев.

Новите дати за ярко-комедийната и притегателно-вълнуващата история за Другарката певица Рени и компания са:

  • София – 23 октомври, зала Арена Армеец. Начало 20:30 часа. Цена на билетите: от 40 до 70 лева.
  • Пловдив – 25 октомври, зала „Колодрум“. Начало 20:00 часа. Цена на билетите: от 20 до 70 лева.

Билетите и за двете дати вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.