Един от най-очарователните и очаквани филми на годината пристига в кината на 30 декември благодарение на Лента, за да ни зареди с хармония и мечти на прага на 2017 година. “La La Land” разказва историята на Миа и Себастиан, които се борят да свържат двата края в град, който умее да разбива сърцата и мечтите.

Със страхотната си игра звездите Раян Гослинг (Себастиан) и Ема Стоун (Миа) ще ни пренесат в Лос Анджелис, за да ни разкрият свят, в който млада двойка мечтае за успех в шоубизнеса.

Миа е начинаеща актриса, а Себастиан – посветен на джаза пианист. На фона на модерното ежедневие в Лос Анджелис великолепната лента проследява пътя на радостта и болката при преследването на мечтите. Докато успехът е все по-близо, за тях става все по-трудно да поддържат връзката си.


Режисьор и сценарист на филма е Деймиън Шазел, който през 2014 г. печели три награди „Оскар“ с лентата си по собствен сценарий „Камшичен удар“ – за Най-добра поддържаща мъжка роля, Най-добър звук и Най-добър монтаж.

“La La Land” вече успя да спечели сърцата на зрителите на Международния филмов фестивал в Торонто, завоювайки наградата на публиката, а Ема Стоун бе отличена като най-добра актриса на Международния филмов фестивал във Венеция. Филмът спечели също 8 награди Critics’ Choice Awards, включително за Най-добър филм и Най-добър режисьор и има 7 номинации за Златен Глобус.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.