Уникалните собственоръчно направени малки книжки с подбрани текстове и рисунки от коледната благотворителна инициатива „Нарисувай/ напиши ми Коледа“ вече са факт.

Първа до тях се докосна певицата Миленита, която прочете някои от коледните пожелания, написани вътре. Тя призова всички желаещи да подкрепят каузата, като закупят някоя от книгите, които се продават в литературен клуб „Перото“.

Вместо нея ще получат като подарък една от уникалните авторски книжки, а закупената книга ще бъде предоставена на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София. Това, те могат да сторят до 20 декември.


Интерес към инициативата прояви и музикантът Калин Вельов, както и много приятели и съмишленици на „Перото“.

„Радостни сме, че инициативата е наистина успешна и желанието ни да подарим усмивки на хората, които цял живот са подарявали сърцата си на публиката, срещна много последователи“, сподели Деница Аргиропулос, управител на „Перото“.

За корица на книжката е подбрана една от рисунките, свързани с инициативата.

„Всички от екипа се влюбихме в творбата. Не знаем дали е дело на дете или възрастен човек, но наистина успява по особен начин да пресъздаде атмосферата на добрина и човечност, която носи със себе си Коледа“, разказа още Деница Аргиропулос.

Снимки: Орлин Огнянов
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.