С димяща пура в дясната ръка и пачки евро, затиснати под левия лакът, Михаил Билалов стана главен герой в черно-бяло мафиотско видео.

Има време за всяко нещо – време за цвете и време за бухалка; време за власт и време за затвор; време за хайвер и време за сухари; време за анцуг и време за смокинг; време да се мълчи и време да се говори“, казва той пред камерата на Антон Бакарски и многозначително повдига вежда, докато на масата пред него се търкалят чипове за рулетка, гилзи, белезници и револвер.

Клипът, режисиран от Виктор Божинов, е тийзър към първия комедиен моноспектакъл на Билалов „Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър“. В него актьорът, познат от малкия екран, киното и театъра, влиза в ролята на ексцентричен подземен бос, който анализира бурния си живот извън закона и прави аутопсия на объркания съвременен свят.


Премиерата е на 4 декември в НДК от 20:00 часа, а специално място на сцената в зала 3 ще заеме „Ангел Заберски бенд“. Билетите са в продажба на касите на Билетния център на НДК и онлайн на tickets.ndk.bg, а онези които вече са закупили своите билети за обявената през май дата, то те важат без презаверка.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *