На 7 януари в компанията на Петя Дикова и зрителите на bTV Ивановден ще посрещнат футболистът Ивелин Попов и половинката му - певицата Елена Паришева.

Една от най-известните двойки у нас, която обаче стои настрана от камерите, най-накрая ще отговори на въпросите, които медиите отдавна разискват. За трудния избор между кариерата и семейството, за децата и любовта, както и защо двамата избягват публичните изяви.

В първото предаване за годината зрителите на COOL…T ще видят и втората част от интервюто с Дейзи Ланг – трикратен носител на световната титла по бокс за жени. Ще разберат как, въпреки болката и човешките слабости, шампионката успява да се състезава цели 6 години без загуба и кои са известните личности, помогнали й по този дълъг път.


На вниманието на меломаните COOL…T ще представи и една световна музикална звезда – фронтмена на култовата метъл банда Megadeth Дейв Мъстейн. От родната сцена на фокус ще бъде дебютният клип на Искрен Тончев – Искрата – финалист в последното издание на „България търси талант”, който може да разпали огън във всяко сърце.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *