Мария Илиева ще бъде една от гостуващите звезди във втория сезон на "Откраднат живот", издава екипът на сериала. Актьорите Марин Янев и Стефан Мавродиев също ще бъдат сред специалните гости, които ще се озоват в изключително непривична ситуация.

С дългоочаквана развръзка и непредвидени ситуации сериалът ще постави начало на своя нов сезон от 13 септември.

„В първите епизоди на втори сезон, които заснехме, имаше доста изненади за самите нас“, разказа Радина Думанян пред камерата на „Здравей, България“. Актрисата, която играе ролята на младия анестезиолог д-р Захариева допълни, че в образа на героинята й ще има развитие, което самата тя не е очаквала.


Преди дни актьорите влязоха в лекарските престилки от ранни зори.

„Станал съм в 5:30 ч., а снимачният ден ще завърши вечерта.“

Така Алек Алексиев, познат като Александър Василев, описа старта на снимките, приемайки без проблем предизвикателствата на ранното ставане. Васил Банов (в ролята на доц. Камбуров) не пропусна да прояви чувство за хумор заявявайки, че мъдростта и добротата на образа му са само част от актьорската игра.

„За да пресъздадеш доброто, все пак трябва да го има някъде в теб“, завърши с усмивка популярният български актьор.

Дали Алекс и Биляна ще останат заедно? Кой ще спечели и кой ще изгуби в професията и любовта по време на битката между Алекс и Калин? Зрителите ще разберат от 13 септември в ефира на Нова ТВ.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.