Двете части на „Mamma Mia!“, мюзикълът с хитовете на ABBA, пожънаха огромен успех и спечелиха над 1 милиард долара. Възможно ли е да видим и трета?

Според продуцентката Джуди Креймър, която освен двата филма продуцира и оригиналното шоу на Уест Енд, това е напълно вероятно, информира Cinefish. 

„Мисля, че след време ще излезе и трети филм. Все пак идеята беше това да стане трилогия“, споделя Креймър.


Тя допълва, че Universal са готови да прегърнат тази идея. Освен това членовете на шведската четворка Бени Андершон и Бьорн Улвеус, които са изпълнителни продуценти на двата филма, са готови с 4 нови песни, записани за обявеното преди време виртуално шоу на ABBA.

Дали те няма да намерят място в новия филм? Креймър признава, че е обмисляла идеи за новия мюзикъл по време на кризата от коронавируса. Освен това вече има планове да превърне филма „Mamma Mia! Отново заедно“ в шоу на Уест Енд. 

В момента всички театри в Лондон все още са затворени заради настоящата пандемия. Но Креймър споделя, че когато отново бъдат отворени и шоуто „Mamma Mia!“ започне да се играе според новите мерки за сигурност, тя има намерение да покани на първото представление всички лекари от Националните здравни служби.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *