Мадона си купи имение за над 5,7 милиона евро в Португалия. Този ход вече 58-годишната поп дива предприе, за да може синът ѝ да продължи тренировките си по футбол в младежкия отбор на "Бенфика".

Певицата е дала внушителната сума за имота в близост до Лисабон, за да помогне на 11-годишния си осиновен син Дейвид, който тренира с младежите на португалския гранд, да продължи спортната си кариера.

„Мадона посети Португалия първо през март и феновете полудяха. Един дори ѝ изпрати съобщение в Instagram, че е брокер и тя започна да го следва. Тогава стана очевидно, че тя иска да се премести за постоянно“, каза анонимен източник пред вестник „Sun“. „Сега из целия град се говори, че Мадона ще се установи в това имение. Агентите на недвижими имоти потвърдиха, че са го продали на известна личност. Това е зашеметяваща сграда, разположена върху хълмове. В нея има голям брой спални и бани, декорирани в удивителен ориенталски стил, въпреки че плановете са да се смени интериорният дизайн“, добави той.


Имението „Кинта де до Реложио“ всъщност е сграда от 18 век в арабски стил, която се намира в историческото градче Синтра. Палатът е изпъстрен с множество арабски елементи. Имало е период, в който то дори е било собственост на кралското семейство на Португалия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.