С възхитително пищно парти иконата на сръбската сцена Лепа Брена и съпругът ѝ - известният сръбски тенисист Слободан Живойнович – Боба, отпразнуваха четвърт век от заветното „Да“.

Специално за прекрасния повод легендарната певица, която ще изнесе концерт в София на 18 декември в Арена Армеец и ще зарадва всички свои фенове в Лондон на 29 септември в зала Troxy, посрещна над 300 гости в семейното имение на знаменитата двойка в Белград.


Брена и Боба посрещнаха куп известни личности на грандиозното тържество, сред които много изпълнители, артисти, спортисти, бизнес партньори и разбира се, близки техни приятели. На партито, което продължи до малките часове на нощта, присъстваха и синовете на двойката – Стефан, Филип и Виктор. Стилната четириетажна торта за събитието бе специален подарък за двете звезди от най-доброто сладкарско ателие в Западната ни съседка.

„С Боба имахме късмета да израстваме заедно през този брак – смяхме се, плакахме, през всичко минахме двамата. Сближиха ни не само хубавите моменти, които преобладаваха, но и лошите, като отвличането на сина ни, разпадането на страната ни, смъртта на родителите…“, искрено споделя Лепа Брена. „Никой не е съвършен, но когато обичаш някого заедно с недостатъците му – казват, че това е истинската любов!“, допълва сръбската икона, която вече 35 години е на върха.

За всички фенове на Лепа Брена у нас, концертът ѝ в София ще е на 18 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Организатор на събитието е Moko Solution. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.