Евтини самолетни билети

След като сръбската мегазвезда Лепа Брена обяви, че подготвя биографичен филм, чийто снимки вече започнаха, за концерта ѝ на 18 декември в Арена Армеец, сега певицата се обръща към многобройните си фенове у нас с ново предизвикателство.

Любимката на Балканите иска да събере кадри и записи от паметния ѝ концерт на Националния стадион „Васил Левски“ през 1990 г., които да бъдат включени в 30-минутната лента за живота и кариерата на изпълнителката.

Филмът, описващ вълнуващия път на Лепа Брена към върха, ще бъде излъчен непосредствено преди началото на BEST OF шоуто в София, като екипът на звездата вече усилено работи по него. Именно и затова, легендата на сръбската музикална сцена се обръща към феновете си с молба да изпратят записи от историческото събитие или информация за налични кадри на имейл: 1990@moko.bg


За почитателите, предоставили най-интересните снимки и видеа, има специална изненада от самата Лепа Брена. Освен че материалите им ще бъдат включени в биографичната лента, най-верните фенове на звездата ще бъдат и нейни гости на концерта на 18 декември. Те ще получат билет за шоуто в Арена Армеец и ще имат уникалната възможност лично да се запознаят с легендата.

Концертът на Лепа Брена ще е на 18 декември в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Организатор на събитието е MOKO Solution. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.