Диско легендите Boney M. идват в България специално, за да се включат в най-големия български мюзикъл, правен някога у нас "Оркестър без име". Така освен да се наслади отново на изключително въздействащото театрално-музикално представление на 28 април, публиката в Арена Армеeц ще има и невероятната възможност да чуе на живо една от най-емблематичните диско групи на 80-те.

Boney M. и звездата на групата – невероятната Шейла Боник, лично ще изпеят едно от култовите си парчета от далечната 1976 г. – „Sunny“, което по принцип е включено в сценария на въздействащия спектакъл. Уникалното изпълнение на великите диско икони в София в комбинация с брилянтната игра на впечатляващия актьорски състав, удивителната сценография и хореография, несъмнено ще превърнат второто представление на мюзикъла в едно от най-запомнящите се и грандиозни събития у нас.


С участието на Мария Илиева, Георги Мамалев, Катерина Евро, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна Христова в ролята на Рени, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова – заповядайте и отново преживейте силните емоции и магията, наречена „Оркестър без име“. #Оставаме

Оркестър без име – мюзикълът`2018:
София – 28 април, зала Арена Армеец. Начало 20:30 часа. Цена на билетите: от 40 до 70 лева.
Пловдив – 30 април, зала „Колодрум“. Начало 20:00 часа. Цена на билетите: от 20 до 70 лева.

Билетите и за двете дати вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.