Евтини самолетни билети

Лейди Гага и Тейлър Кини се разделиха и дали ще минат под венчило изобщо не се знае. Самата певица обяви в Instagram, че вече не е заедно с годеника си актьор.

“С Тейлър винаги сме вярвали, че сме сродни души. Но като при всички двойки, при нас също има възходи и падения и сега ние си даваме пауза”, споделя звездата. “Двамата сме амбициозни артисти и се надяваме, че въпреки големите разстояния и сложните работни графици, ще продължим да чувстваме онази простичка любов, която винаги сме изпитвали. Мислете за нас, моля. Ние сме същите, каквито и вие, и ние много се обичаме”, пише тя.

Източници на портала TMZ казаха, че Стефани и Тейлър, които бяха заедно в продължение на 5 години, са се разделили по-рано този месец. Сега 30-годишната певица отмаря с приятели.


Кой е инициаторът на антракта в отношенията им не е ясно. Агенция БГНЕС припомня, че двойката се сгоди в Деня на Свети Валентни миналата година.

Говореше се, че 35-годишният Тейлър бил бесен задето любимата му протакала сватбата и ѝ поставял ултиматум – сега или никога. Имаше също и слухове, че двамата решили първо да станат родители, а после да минат под венчилото.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.