Евтини самолетни билети

Идолът на младото поколение Криско е гост в предаването „Извън играта“ този уикенд. Зрителите ще могат да видят разговора на Люба Пашова с него в събота (21 април) от 18:30 часа по БНТ1.

Водещата Люба Пашова запазва в тайна отговора на въпроса дали Кристиан Талев, както е истинското име на рап-звездата, е роднина на известния български писател Димитър Талев, но споделя, че е приятно изненадана от неговите разсъждения за любовта, приятелството и предателството.

В студиото на „Извън играта“ известният музикант и успешен бизнесмен разказва с особено топлота за добрия пример на своите родители и признава, че се чувства готов за брак и достатъчно зрял да стане баща.


Зрителите ще чуят неговата версия на легендата за „откраднатата невеста“ и ще разберат какво може да накара Криско да заплаче.

„Когато затворя вратата за някого, тя никога повече не се отваря“, категоричен е гостът в „Извън играта“. Криско споделя, че трудно допуска някого близо до себе си, но винаги се обгражда само с верни приятели.

Гледайте предаването „Извън играта“ в събота от 18:30 часа по БНТ1 и от 22:00 часа по БНТ HD!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.