Какво е общото между хип-хопа, вампирите и планините? Отговор на този въпрос ще ни даде новият филм „Вампирският призрак от Обидим“, чиято премиера е заложена за края на 2020 г. Сюжетът на заглавието се очаква да е силно повлиян от митологията. Въпреки това с намигване към рап културата ще се включи хитмейкърът Криско.

За изпълнителя на „Да или не“ това е първа роля в киното. Подробности за героя му все още не са известни, като към момента той е определен единствено като „откачен гангстер“.

В епицентъра на събитията във филма ще застане измъчван турски вампир, попаднал в обладаното село Обидим. Проклятие спохожда кръвопиеца, който се озовава преследван от призраците на бъдещето си. А кулминацията идва, след като се изправя лице в лице с религиозна жена.


Още от синопсиса става ясно, че действието ще се върти предимно в село Обидим край Банско. Предвижда се камерата да се върти още в Пловдив и Добринище. На режисьорското столче ще седне Уил Мур, като се очаква той да изпълни и главната роля.

Със специално участие във „Вампирският призрак от Обидим“ ще се разпише и най-успешният ни гимнастик Йордан Йовчев. Атлетът отново ще заложи на спортната си натура и в превъплъщението си на големия екран, като ще нарами оръжието на ловец.

Самият Криско също залага на тренировки във фитнеса през последните няколко седмици. „Един месец бой в зъбите“ – така младият татко анонсира кадъра, с който „отчита“ напредъка си в залата, където с упражненията му помага финалистът от „Фермата“ Сами Хоссни.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.