Песента на Азис „Мотел“ е големият победител в първото издание на месечния чарт, съставен изцяло от гласовете на феновете. Музикалният портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най обединиха сили в търсене на 10-те най-горещи поп-фолк хита за юли 2017 г. Само за две седмици от началото на гласуването, „Мотел“ успя да натрупа значителна преднина в сравнение с останалите горещи хитове в класацията.

Неслучайно феновете на поп-фолка наричат Азис „Кралят на поп-фолка“. Видеото към песента ни прави свидетели на мотел, пълен с човешки съдби. Клипът има и социална мисия насочена в посока солидарност и търпимост към другите.

„Вярвам, че аз със своята популярност съм длъжен да направя нещо за търпимостта между нациите и хора. Думата толерантност вече е изтъркана. Ние трябва да се търпим. Ясно е, че не можем да живеем заедно. Нека поне се търпим. Да не хвърляме енергията си в омраза, а в търпимост“, сподели Азис в телевизионно интервю.


Гласовитият изпълнител пусна нова песен година и половина след огромния успех на „Хабиби“, която трупа милион след милион гледания, а интресът към нея изобщо не е загубил скорост.

В друга медийна изява, Васко разказа, че „Мотел“ е била готова две седмици преди да се появи в публичното пространство, но се доверил на астроложката Оксана, която го посъветвала да избере датата 26-ти юни за премиера на „Мотел“. Навярно съветът ѝ е верен, след като песента се превърна в тотален хит и само за месец натрупа над 14 милиона преглеждания в You Tube. „Мотел“ е и безспорният фаворит сред меломаните за това лято.

Другият основен конкурент на „Мотел“ – парчето „Коя“ в изпълнение на Джена, заема второто място и по всичко личи, че една от двете песни ще се бори за приза „Хит на лятото“.

Пълната класация за юли може да разгледате ТУК, а гласуването за август вече започна – ТУК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.