Евтини самолетни билети

Койна Русева и Антоний Аргиров ще бъдат главни действащи лица в новия кино сериал на bTV. Приятели в живота, двамата артисти ще влязат в ролите на роднини в комедийната продукция, която се снима не само на едни от най-живописните кътчета в България, но и на локации в целия свят.

Актьорите споделиха, че, докато повечето хора релаксират на морския бряг, те работят активно, но и се забавляват много в компанията на прекрасни колеги и професионалния екип на режисьора Тодор Чапкънов. А едно такова приключение, изпълнено с романтика, интриги и обрати, ги зарежда с вдъхновение и ентусиазъм.

Койна Русева призна, че Антоний „прави уникални неща” още от самото начало на снимачния процес и тя трудно овладява бурния си смях. Актрисата повдигна леко завесата за екранната си героиня и разкри, че „противно на очакванията”, този път играе „много мила, клета женица”. Сподели също, че най-голямата трудност за нея до момента е да ходи на високи токчета, затова във всеки удобен момент се радва на комфорта на равните сандали.


Антоний Аргиров обеща на зрителите на bTV да видят в негово лице многопластов персонаж „със сериозни проблеми”. Двамата споделиха, че имат дългогодишна професионална история като роднини – преди близо 10 години те са се превъплътили в ролята на майка и син в българска кинопродукция.

Койна и Антоний са единодушни, че с удоволствие приемат предизвикателството да разработят напълно различни, съвременни и колоритни образи в новия комедийно –драматичен кино сериал на bTV.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.