След големия интерес, който предизвика обявяването на най-големия мюзикъл, правен някога у нас „Оркестър без има“, вече е ясно и коя ще е звездата, която ще изгрее в култовата роля на колоритната певица Рени.

Режисьорският избор е именно красивото момиче на българската музика Неделяна Христова – Нел, която ще има уникалната възможност да изпълни песента „Che sara“ на живо в Арена Армеец на 1 ноември.

Младата и атрактивна поп певица успя да се пребори за така мечтаната от родните звезди роля, доказвайки безспорния си талант и магнетично присъствие на сцена. Компания на „новата Рени“ в притегателно-вълнуващия и високотехнологичен мюзикъл ще правят едни от най-известните български артисти: Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Миташки), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко), Диляна Попова и със специалното участие на великия Георги Мамалев и неповторимата Катето Евро.

Участвала на редица престижни фестивали и конкурси в цяла България от съвсем ранна детска възраст, талантът на Неделяна е забелязан от самия Симеон Сакскобургготски, който останал изключително впечатлен от нейния глас.

Завършила „Любомир Пипков“ със специалност кларинет, а по-късно и музикалната академия с „Поп и джаз пеене“, звездата на Нел изгрява в популярен риалити формат за музикални таланти. Оттогава младата изпълнителка продължава да покорява родните класации, като съвсем наскоро представи и най-новия си сингъл „Чу ли песента“.

„Оркестър без име – мюзикълът“ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *